Sjaak Bral: ‘Vaarwel 2021’
Sjaak Bral: ‘Vaarwel 2021’ pr

Deze week in Theater Concordia

Algemeen

Donderdag 25 november - 20.15 uur

Sjaak Bral: ‘Vaarwel 2021’

De oudejaarsconference ‘Vaarwel 2021’ wordt een hele vrolijke voorstelling over het verslaan van het coronavirus. Over hoe de wereld zich met vaccinaties uit de wurggreep van covid worstelde en hoe alles weer terug was bij het Oude Normaal. Althans, dat zou mooi zijn…

Het enige dat we nu weten, is dat we niets weten. Nou ja, toch wel: dat Sjaak zijn 25e oudejaarsvoorstelling zal spelen. Een zilveren jubileum!

Zondag 28 november - 14.00 uur

Country Café

Het Country Café staat zondagmiddag volledig in het teken van interactie met het publiek. Het gaat als volgt: Trio Change of Key heeft voor alle bezoekers bij binnenkomst een lijst met 175 countrysongs, in de breedste zin van het woord, klaarliggen. Iedereen kan één song kiezen en deze keuze noteren op de klaarliggende briefjes. Om hygiënische redenen wordt er gevraagd om zelf een pen mee te nemen! Alle keuzes verdwijnen dan in een hoge hoed en gedurende deze muzikale middag worden briefjes getrokken. Het gekozen liedje wordt dan direct ten gehore gebracht.

Het is voor Change of Key een uitdaging om 175 songs min of meer paraat te hebben, temeer omdat ze zichzelf begeleiden met hun breed scala aan instrumenten (gitaren, mandolines, banjo, ukelele, lapsteel, banjolele, toetsen, mondharmonica etc.). Dit intiem luisterconcert in de mooie ambiance van de Theaterzaal van Concordia in Haastrecht is een welkom intermezzo in deze roerige tijd. Door goede ventilatie, voldoende afstand, maximaal 80 plaatsen en de geldende QR/CTB regels, wordt er gestreefd naar een zo veilig mogelijke omgeving. Aanvang 14.30 uur.

Reserveren is gewenst via info@marykee.com of 06 54918147.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Change of Key
Afbeelding
Boomband spijkeren 2 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 4 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 7 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig 21 uur geleden
Afbeelding
Ouderen-zangmiddag in Linschoten 23 uur geleden
Filmavond ‘De Acht Bergen’
Deze week in Concordia gisteren
"We hebben hard geoefend en ik ben heel trots!", aldus kampioen Yara
Yara Nederlands kampioen 27 mrt, 14:00
Afbeelding
Volleyballers Jupiter Heren winnen 27 mrt, 11:00