Afbeelding
pr

Maak je eigen sjaal

Algemeen

‘Verras eens iemand deze winter door ergens een zelfgemaakte sjaal neer te leggen’

Vanuit de parochie van de H. drie-eenheid worden al jaren sjaals van barmhartigheid gebreid of gehaakt. Deze sjaals worden als teken van medeleven gegeven aan (vage) bekenden. Dit jaar pakt de parochie het anders aan.

De sjaal van deze winter is anders dan anders. Deelnemers breien of haken een sjaal. Vervolgens doen ze deze in een doorzichtige zak en voegen er een briefje bij. Vervolgens leggen ze de sjaal neer op een plek waar de kans groot is dat hij terecht komt bij iemand die hem kan gebruiken, zoals de Voedselbank of de daklozenopvang.

Iedereen kan zich aanmelden om deel te nemen. U ontvangt dan van de organisatie een briefje dat u kan toevoegen in de zak. Vanwege de coronamaatregelen kan er niet samen worden gebreid of gehaakt. Iedereen maakt zelf een sjaal volgens eigen patroon, met eigen materialen. Het is winter, dus warme kleuren en wat dikker garen zijn welkom!

U kunt meteen beginnen met breien, het project loopt tot eind maart. Aanmelden kan op vorming@3eenheidparochie.nl. Daar kunt ook doorgeven of u in een emailgroep wilt, om foto’s van resultaten te delen.

Afbeelding
Festival Verhalen tussen Oud en Nieuw 4 uur geleden
Afbeelding
Expositie 'Het verloren doek' 6 uur geleden
Afbeelding
Verenigingen verbreken miljoenenrecord; recordopbrengst voor FC Oudewater 11 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 14 uur geleden
Afbeelding
Een Luisterend Oor 10 dec., 19:00
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 10 dec., 17:00
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 10 dec., 12:00
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00