Afbeelding
pr

Bekendmaking Stadsprins Knopengein

Algemeen

Aanstaande zaterdag (20 november) zal Carnavalsvereniging Les Boutonniers de nieuwe Stadsprins van Knopengein in verenigingsgebouw St. Joseph (SOOS) bekend gaan maken.

Normaal gesproken is de “Elfde van de elfde” natuurlijk de dag om de nieuwe Carnavalsprins bekend te maken. Daar vele verenigingen in de regio dat uiteraard op of rond deze datum doen heeft Carnavalsvereniging Les Boutonniers besloten de bekendmaking hiervan op de 20e november te doen zodat deze bevriende verenigingen ook naar de bekendmaking van de Stadsprins van Knopengein toe kunnen komen.

Door de aangepaste regels vanwege corona zal deze bekendmaking nu plaatsvinden van 15.30 tot 20.00 uur in de SOOS. Het feest zal wat aangepast zijn daar eenieder zal moeten blijven zitten, dus helaas geen polonaise. Er zullen dus tafels en stoelen / banken in de SOOS komen te staan waaraan de gasten zich kunnen vermaken middels een aantal artiesten, een DJ, het afscheid van de Prins van vorig jaar (Prins Boutie) en uiteraard de bekendmaking van de nieuwe Stadsprins van Knopengein.

Zin om deze middag / avond bij te wonen? Dat kan, de entree is gratis maar kom wel op tijd. Er is maar een beperkt aantal plekken die we mogen gebruiken, dus vol = vol.

Uiteraard is eenieder verplicht zijn of haar vaccinatiebewijs of QR-code te laten zien.

Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 42 minuten geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig 14 uur geleden
Afbeelding
Ouderen-zangmiddag in Linschoten 16 uur geleden
Filmavond ‘De Acht Bergen’
Deze week in Concordia 17 uur geleden
"We hebben hard geoefend en ik ben heel trots!", aldus kampioen Yara
Yara Nederlands kampioen 19 uur geleden
Afbeelding
Volleyballers Jupiter Heren winnen 22 uur geleden
V.l.n.r. André de Bruijn, Sverre Peenstra, Rutger Peenstra,Timo van Dommelen, Vita van Deuren en Daphne van Kooten.
Tegenvallers en meevallers in Thialf gisteren
Afbeelding
Romeijnsdeuren teruggeplaatst 26 mrt, 19:00