Op de foto v.l.n.r.: Burgemeester Cazemier, Corina 't Mannetje, Wouter van Rooijen, Christiaan Boom, Dave Burger, Sven Slingerland, Ploegchef Bas Verboom, Arjan van de Watering, Herbert Willemsen.
Op de foto v.l.n.r.: Burgemeester Cazemier, Corina 't Mannetje, Wouter van Rooijen, Christiaan Boom, Dave Burger, Sven Slingerland, Ploegchef Bas Verboom, Arjan van de Watering, Herbert Willemsen. Brandweer Haastrecht

Diploma’s en jubilarissen voor brandweer Haastrecht

Algemeen

Zaterdagavond werden in de kazerne van de brandweer Haastrecht diploma’s uitgereikt en zijn jubilarissen in het zonnetje gezet. Burgemeester Cazemier van de gemeente Krimpenerwaard en directeur Arjan van de Watering van de Brandweer Hollands Midden richtte mooie woorden tot te vrijwilligers van de Haastrechtse brandweer.

Mede door corona was het een bijzonder jaar, in het begin van het jaar kon namelijk niet met elkaar geoefend worden. Toch is de brandweer van Haastrecht dit jaar al meer dan honderd keer uitgerukt naar een melding.

Het diploma brandweerchauffeur zwaar werd behaald door Wouter van Rooijen en Sven Slingerland, het diploma manschap A werd afgelopen jaar behaald door Corina ‘t Mannetje en Dave Burger. Sven Slingerland ontving de vrijwilligersmedaille openbare orde en veiligheid voor tien jaar vrijwilliger bij de brandweer.

Christiaan Boom is in juni van dit jaar, na een periode van 19 jaar, gestopt als vrijwilliger bij de brandweer. Hij ontving de bijbehorende versierselen.

Het was de laatste keer dat burgemeester Cazemier aanwezig was bij de diploma avond van de brandweer in Haastrecht omdat hij in januari stopt als burgemeester, daarom werd hij alvast bedankt en in het zonnetje gezet.

Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 6 minuten geleden
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 14 uur geleden
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 15 uur geleden
Afbeelding
De Spel Verhuur Centrale stopt 16 uur geleden
Afbeelding
Koeiendans in Montfoort 19 uur geleden
Afbeelding
Fietsontdekdag in Montfoort 21 uur geleden
Connie Kolfschoten-Verhoef.
EHBO'ers geëerd voor inzet 23 uur geleden
Afbeelding
Evensong in Oudewater gisteren