pr

Nieuw drankje, die je geproefd moet hebben!

Er zijn twee overheerlijke, dorstlessende en verfrissende drankjes op de markt: De JPA Organic en JPA 4,5% VOL. Ze zijn hetzelfde op de toegevoegde biologische alcohol na! De JPA’tjes zijn uniek in hun soort doordat er geen E-nummers of aroma’s aan zijn toegevoegd. Daarnaast worden er 100% biologische en natuurlijke producten gebruikt om deze unieke JPA’tjes te maken.

De JPA’tjes zijn verkrijgbaar bij JUMBO Blankestijn te Oudewater. Zaterdag 16 oktober is er een proeverij van het drankje in de winkel.

De drankjes zijn bedacht door Hans van der Meulen. Hij begon zijn carrière in de verse gembermarkt. Hierna is hij voor zichzelf begonnen vanuit Reeuwijk en heeft uit eigen behoefte iets nieuws ontwikkeld. Hij wilde een toepassing maken met gember, met kenmerken die hij belangrijk vindt. Hans: “ik wilde de drankjes zo gezond mogelijk houden met weinig suiker (9kcal/100ml) en verse biologische ingrediënten. Het moest een lekker drankje zijn. En er moest een versie komen mét alcohol.”

Een gezond frisdrankje voor bij de lunch en als vervanger van alcohol. Én een heel lekker drankje met alcohol. Een blokje ijs maken de drankjes af! Proost alvast!

Meer berichten