Afbeelding
pr

‘Pop-Up-shop NZ 5’ opent in Linschoten

Algemeen

Nadat de Wereldwinkel Linschoten recent werd gesloten probeert Gusta de Jong- Bakker toch een beetje ‘reuring’ aan de Nieuwe Zandweg te maken. Op vrijdag 10 september werd ‘Pop-Up-shop NZ 5’ geopend (in de voormalige Wereldwinkel Linschoten, Nieuwe Zandweg 5). In deze Pop-Up-shop worden gedurende een aantal weken ‘zinvolle wenskaarten’ verkocht.

Het principe van een ‘Pop-Up-shop’ is bekend: plotseling verschijnt ergens, in een leegstaand pand, een tijdelijke winkel. In deze tijd van verdwijnende winkels is de Pop-Up-shop, met name in steden, een geregeld gezien fenomeen. Plotseling verschijnt ergens een winkel, na een poosje is de winkel zomaar weer verdwenen. Vanaf dit weekend heeft Linschoten dus ook een ‘Pop-Up-shop’.

In de ‘shop’ worden zinvolle wenskaarten (ZinCards) verkocht. Op de voorkant van de grote, dubbele wenskaart staat een mooie foto met daarnaast een bijpassend ‘zinvol’ gedicht. De wenskaarten kosten 2 euro per stuk en worden uitgegeven door Oase-media.

De foto’s en de gedichten zijn gemaakt door Greet Brokerhof-van der Waa. De kaarten hebben verschillende thema’s: Baby - Geluk - Leeftijd - Licht - Liefde - Toekomst - Troost - Waardering.

De ‘Pop-Up-shop NZ 5’ in Linschoten is geopend op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur, van maandag tot en met donderdag van 15.00 tot 17.00 uur. En let op: de ‘Pop-Up-shop’ kan zomaar weer weg zijn, dus niet te lang wachten met kijken en kopen!

Afbeelding
Kookworkshop voor 18+'ers: Lekker, gezellig en gezond 5 uur geleden
Afbeelding
Verhalencafé: Liefde en verlangen, heerlijk, maar soms dodelijk 6 uur geleden
Uitreiking Hugo Kotestein oorkonde.
Monumentenstichting Hugo Kotestein 7 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere kerkdienst in Montfoort 12 uur geleden
Afbeelding
Fantastische Rot-avond in de soos 14 uur geleden
Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 15 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 18 apr, 19:00
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 18 apr, 18:00