Sjoukje Dijkstra

Kids spektakel en zwemfestijn in het Knopenbad

Het Knopenbad in Montfoort is deze week voor de laatste week geopend. Tot donderdag kunnen er nog baantjes getrokken worden, en kan er nog recreatief worden gezwommen. Dan is het echt gebeurd voor dit zwemseizoen. Vrijdag vindt er dan nog het zwemfestijn plaats voor de scholen in Montfoort, waarbij basisscholieren vanaf groep 3 tot en met 8 zich kunnen uitleven in het zwembad. Zaterdag is er het Kids Spektakel, als feestelijke afsluiting van dit jubileumjaar!

Gratis

Tijdens deze dag is er een stormbaan, buikglijbaan, spin, tumblingbaan en meer. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen kinderen tot en met 12 jaar hiervan genieten. Tussen 13.00 tot 15.00 uur kunnen de kinderen van 12 tot en met 17 jaar er terecht. Het event is gratis en aanmelding is niet nodig.

Op deze datum vervalt ook de geldigheid van het abonnement van abonnementhouders. Dit jaar kwam dit abonnement voor het eerst in vorm van een pasje, voorzien van een chip. Dit pasje kan nog jaren gebruikt worden. Dus roept het Knopenbad op dit pasje goed te bewaren. Vanaf 1 januari 2022 kan het abonnement weer gebruiksklaar gemaakt worden voor een nieuw zwemseizoen.

Meer informatie: www.knopenbad.nl

Meer berichten