Afbeelding
Siem van der Burg

Vroege Vogel Wandelfit start in Linschoten

Algemeen

Als je wat aan je conditie wil doen, misschien wel wat kilo’s kwijt wil, er geen hekel aan hebt om vroeg uit de veren te gaan en het leuk vindt om in groepsverband actief te zijn, dan is het een aanrader om mee te gaan doen met ‘Vroege Vogel Wandelfit’. Henny Korrel start op dinsdag 31 augustus in Linschoten met de wandeltrainingen.

“Ik ben in Oudewater en Woerden al actief als ‘power-walk’-trainer”, zegt Henny. “Ik wil nu proberen om in Linschoten het ‘fit-walken’ op poten te zetten. In Linschoten is er nog niets op dit gebied en ik weet zeker dat er interesse voor is. De eerste aanmeldingen zijn al binnen nadat ik huis aan huis heb geflyerd en informatie op Facebook heb gezet.”

“Vanaf dinsdag 31 augustus geef ik Iedere dinsdag en donderdagmorgen een wandeltraining van 07.00 tot 08.00 uur ‘s morgens. We starten vanuit de speeltuin in het parkje achter de Vaart. De training bestaat uit een intervaltraining (op wisselend tempo wandelen) en krachtoefeningen. Ik noem het geen power-walk omdat ik geïnteresseerden niet af wil schrikken. Het is wel zo dat deelnemers een basisconditie moeten hebben, maar je hoeft ook geen sportprof te zijn of super getrainde amateur. Ik pas de wandelingen en de training aan aan de stand van zaken bij de deelnemers”.

Binnenkort ook voor avondmensen!

“Vanaf maandag 27 september start ik ook voor de minder vroege vogels de wandelfit trainingen in de avonduren. Elke maandagavond trainen/wandelen we dan van 19.00 tot 20.00 uur.”

Voor meer info kan vrijblijvend contact opgenomen worden met Henny Korrel via mail stapvitaal@gmail.com

Siem van der Burg

Afbeelding
Paaszaterdag Gerard David stadswandeling 26 seconden geleden
In augustus werd begonnen met de mozaïekbank voor Waarder.
Onthulling mozaïekbank Waarder 50 minuten geleden
Afbeelding
Paasconcert in Benschop 2 uur geleden
Detail van de onderwijstentoonstelling in het Stadsmuseum.
Stadsmuseum opent nieuwe expositie 4 uur geleden
Een volle zaal met veel belangstellenden op de 'publieke tribune'.
Raadsinformatieavond over 't Bakkershuis trekt volle zaal 6 uur geleden
Afbeelding
Oecumenische Paaswake 7 uur geleden
Team Puzzelpoezen.
Puzzelkampioenschap in Dorpshuis De Vaart 20 uur geleden
Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 21 uur geleden