Afbeelding

Country Café

Algemeen

Zondag 1 augustus is er een ingelast intiem Country Café Concordia in Theater Concordia in Haastrecht. Een luisterconcert van de Goudse formatie Change of Key met vaste zitplaatsen, geheel volgens de regels van het RIVM. Maar dat mag de pret niet drukken.

Het trio gaat deze middag zeker zorgen voor een zonnig zomers vakantie repertoire bestaand uit: Country music in de breedste zin van het woord afgewisseld met een vleugje Hawaiiaanse klanken. Joop de Jong bespeelt de Lapsteel guitar en dat is één van de instrumenten die hoort bij de roots van Country Music. Dit instrument komt, onder een andere naam de Hawaiian guitar, ook veelvuldig voor in de zwoele klanken van bands zoals The Kilima Hawaiians, en vele anderen. Ook deze stijl van muziek heeft Joop zich eigen gemaakt. Daniëlle neemt voor de country music de mandoline ter hand, maar pakt net zo makkelijk over naar de ukelele om de zwoele Hawaiiaanse melodieën luister bij te zetten. De overstap van piano naar vibrafoon is in vertrouwde handen van Marijke. Zij zorgt, naast de strakke basis op keyboard, voor vele muzikale kleuren binnen de beide genres. Voor deze zomerse ‘overbruggingsmiddag’ van Country Café Concordia is het, gezien de regels, gewenst om te reserveren. De entree is  7,50 pp en dit concert begint om 15.00 uur en de zaal gaat open om 14.30 uur. Informatie en/of reserveren via info@marykee.com of 0654 918147.

Afbeelding
Boomband spijkeren 50 minuten geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 2 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 5 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig 19 uur geleden
Afbeelding
Ouderen-zangmiddag in Linschoten 21 uur geleden
Filmavond ‘De Acht Bergen’
Deze week in Concordia 22 uur geleden
"We hebben hard geoefend en ik ben heel trots!", aldus kampioen Yara
Yara Nederlands kampioen gisteren
Afbeelding
Volleyballers Jupiter Heren winnen 27 mrt, 11:00