pr

Op een elektrische scooter door het Groene Hart

“Recent hebben we er een aantal E-scooters bijgekocht”, zegt Inge. “We hebben het erg druk. Ook in de coronaperiode was een rondje op de scooter op een verantwoorde manier goed te doen. Door het grote aantal E-scooters dat we nu hebben, kunnen we goed aan de vraag voldoen. Het is een gezellig en veilig uitje voor het gezin, de groep collega’s of vrienden-/vriendinnen-groep”.

Een rit op een E-scooter is een heel mooie manier voor iedereen om het Groene Hart te beleven. Op de Hekendorpse Buurt 51 in Oudewater staan 24 vrolijk gepimpte E-scooters klaar voor een onvergetelijke dag in het Groene Hart.

“Scooter Tour het Groene Hart is uniek op een aantal manieren”, zeggen de eigenaren Wilfried en Inge, “Wij hebben nu 24 E-scooters, rusten die, indien gewenst, uit met verantwoorde kinderzitjes (twee types; een voor kinderen tot 8 jaar en een voor kinderen vanaf 8 jaar) die we zelf maken in ons autobedrijf in Oudewater en we zitten op een centrale plek in het Groene Hart waardoor je vanaf onze boerderij schitterende trips kunt maken. Je kunt op onze E-scooters 65 kilometer relaxed (max 25 per uur, met of zonder helm) door de omgeving rijden. Je ziet dan heel veel van de leuke plekken, steden en dorpen in de IJsselstreek. Het is niet alleen leuk voor toeristen maar zeker ook voor inwoners van de IJsselstreek. Wij kunnen gezinnen met kleine kinderen en grote groepen tot 24 man/vrouw van dienst zijn. Daar maken inmiddels heel veel toeristen en inwoners uit de streek gebruik van”.

“Eind 2019 zijn we een samenwerking aangegaan met de importeur van deze E-scooters. Sindsdien zijn wij hoofddealer van deze E-scooters voor Nederland en doen voor onze klanten het onderhoud en reparaties, maar ook de eventuele garantiegevallen. Onze E-scooters zijn niet alleen te huur maar ook te koop. Zowel gebruikt als nieuw, altijd op voorraad, in heel veel verschillende kleuren. Ook hebben wij tegoedbonnen voor een E-scootertour. Dat is natuurlijk heel leuk om iemand cadeau te doen en super origineel. Mensen die erop gereden hebben zijn enthousiast, komen terug en zorgen voor positieve mond-tot-mondreclame. We verzorgen tours als groepen dat willen, regelen indien gewenst volle picknickmanden, of een mandje voor de hond, zodat die ook gezellig mee kan”.

Wilfried: “Huur bij ons de E-scooters en je beleeft een unieke en gezellige dag in het Groene Hart. Echt superleuk voor jezelf en de rest van de groep, maar zeker ook voor de mensen die je tegenkomt, die krijgen spontaan een glimlach op hun gezicht als er ineens een paar van die grappige E-scooters voorbij komt rijden. Hoe leuk is dat!”

Meer informatie is te vinden op de facebookpagina bij Scooter Tour Het Groene Hart of op de internet site: www.scootertours.nl
Reserveren kan door te bellen of whatsappen met 06-38437720.
Mailen kan naar info@scootertours.nl

Siem van der Burg

Meer berichten