Afbeelding
pr

Oldtimer trekkertoertocht

Algemeen

Meer dan 130 trekkers ouder dan 40 jaar verwacht Dorpsvereniging Polsbroek aanstaande zaterdag in Polsbroek. De olditmers en hun chauffeurs maken zich dan op voor een mooie rondrit door de polders van de Lopikerwaard.

De start is rond 10.00 uur en de optocht rijdt dan via Polsbroek Dorp richting Vlist, Haastrecht, Driebruggen en Waarder naar Papekop. In Papekop wordt de verzorgde lunch genuttigd. Even na 13.00 uur stappen de dames en heren chauffeurs weer op stalen ros om de route te vervolgen via Ouderwater naar Linschoten om via Cattenbroek, Snelrewaard en Damweg rond half 4 weer terug te zijn in Polsbroek. De route is totaal ca. 62 km lang.

Voorzitter van Dorpsvereniging Polsbroek, Peter Jan de Jong, is blij de tocht weer te kunnen organiseren na de afgelasting vorig jaar: “Ook de rijders hebben er duidelijk zin in, nog niet eerder hadden we zoveel aanmeldingen. Alvast excuus voor de andere wegdeelnemers, want als de rij passeert moet u toch echt even 10 minuten wachten. Tijdens het wachten hebben zij wel wat te zien!”.

De toertocht is ook onderdeel van één van de activiteiten rondom de Herman de Manmaand, van 8 juli tot en met 8 augustus. Meer informatie is te vinden op www.hermandeman.nl

Afbeelding
Kookworkshop voor 18+'ers: Lekker, gezellig en gezond 7 uur geleden
Afbeelding
Verhalencafé: Liefde en verlangen, heerlijk, maar soms dodelijk 8 uur geleden
Uitreiking Hugo Kotestein oorkonde.
Monumentenstichting Hugo Kotestein 9 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere kerkdienst in Montfoort 14 uur geleden
Afbeelding
Fantastische Rot-avond in de soos 16 uur geleden
Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 17 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 18 apr, 19:00
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 18 apr, 18:00