<p>In kleurrijke decors en met prachtige kostuums aan stonden de kinderen te stralen als echte musicalsterren.</p>

In kleurrijke decors en met prachtige kostuums aan stonden de kinderen te stralen als echte musicalsterren.

(Wouter Folles)

Mirakeltheater in de Goudse Schouwburg

Niemand had verwacht dat het nog zou gaan gebeuren, maar het is toch gelukt. Afgelopen weekend speelde Mirakeltheater hun voorstelling ‘Alice’ in de grote zaal van de Goudse Schouwburg met live publiek!

Eigenlijk zou de voorstelling vorig jaar al spelen, maar corona gooide ook hier roet in het eten. Het was roerig jaar met onlinelessen, maar ook lessen in stromende regen en felle zon.

Ondanks dat is het toch weer gelukt om een prachtige voorstelling neer te zetten! In kleurrijke decors en met prachtige kostuums aan stonden de kinderen te stralen als echte musicalsterren.

Extra bijzonder was dat de leerlingen dit jaar in de grote zaal van de schouwburg mochten spelen. Iets waar vele kinderen van gedroomd hebben. Een trotse Dennis de Groot: “Het mooiste moment is als de kinderen voor het eerst op het toneel staan en de zaal in kijken. De verwondering in hun ogen is prachtig om te zien!”

Wat Mirakeltheater volgend jaar als voorstelling gaat spelen is nog geheim, maar dat het net als afgelopen jaren iets moois wordt, dat staat vast!

+ Foto:

Meer berichten