pr

The Hunted

Ben jij tussen de 18 en 27 jaar, kom dan samen met je vriendengroep, familie of sportteam op vrijdagavond 4 juni in Bergambacht of Krimpen aan de Lek ‘The Hunted’ spelen!

‘The Hunted’ is een interactief spel dat wordt gespeeld met een app die de twee dorpen veranderen in één groot speelveld waarop je het tegen anderen opneemt in de rol van hunter of crimineel. Als crimineel probeer je de digitale kluizen, die op verschillende plaatsen te vinden zijn, te kraken, terwijl de hunters op hun buurt hun best zullen doen om je te pakken te krijgen. Heb jij het meeste tactisch inzicht, lef en uithoudingsvermogen en ben jij de rest te slim af?

Hoe werkt het?

De groep wordt opgedeeld in teams. Elk team downloadt de app waarop het speelveld in het dorp is te zien. Hierop zie je een plattegrond met daarop de kluizen en andere personages.

Als criminelen moet je zoveel mogelijk kluizen zien te kraken en daarmee zoveel mogelijk punten zien te verdienen. Maar tegelijkertijd moet je wel uit handen zien te blijven van de hunters. Ben je een hunter, dan is jouw taak om zo snel mogelijk de criminelen op te sporen om zo zelf punten te verdienen. Halverwege het spel worden de rollen omgedraaid. Het spel is geheel coronaproof, want je vangt de criminelen op afstand. Verzamel met jouw team zoveel mogelijk punten en kroon je tot de beste hunters of tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag!

Wil je meedoen?

Schrijf je dan wel even in zodat jij verzekerd bent van deelname. De activiteit start om 20.00 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren. Inschrijven is geheel gratis en je kan meerdere personen opgeven, want met vrienden is alles leuker natuurlijk! Als je je hebt ingeschreven ontvang je meer informatie over de activiteit.

Voor aanmelden en meer informatie, kijk je hier www.zuidhollandactief.nl en zoek dan op ‘hunted’.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Team Sportservice Krimpenerwaard, Klankbordgroep jongeren Krimpenerwaard, Jongerenwerk Krimpenerwaard en de Gemeente Krimpenerwaard.

Meer berichten