Cees Reichard

Een doorlopende mini-expositie van Ad Breedveld

Na veel te hebben geëxposeerd in en buiten Haastrecht kreeg Ad Breedveld de gedachte om een expositie eens een wat meer blijvend karakter te geven. De mogelijkheid daartoe wordt hem geboden door Kalmeijer Makelaars/YourHypotheek-Koorevaar advies aan de Kleine Haven in Haastrecht. Vanaf heden heeft hij in de etalage een mini-expositie ingericht.

Ad Breedveld vindt het ontzettend leuk dat hij de gelegenheid krijgt om hier te exposeren. Het is beperkt en op een speciaal voor deze gelegenheid gemaakte schildersezel komen vijf schilderijen te staan, twee grote en drie kleine.

De molen van Noorlander

Breedveld heeft gevarieerd werk van mensen, dieren en landschappen waaruit hij kan kiezen. Op deze eerste expositie laat hij de molen van Noorlander in wintersfeer, een stadsgezicht van Zierikzee, een klein zeegezicht, pimpelmezen met jongen en bloemen zien. Een keer in de twee of drie maanden zal het werk gewisseld worden.

Voor aankoop wordt men uitgenodigd om contact met de schilder op te nemen.

De opbrengst van de verkochte werken komt geheel ten goede aan het Nederlandse Rode Kruis.

Albert Koorevaar van YourHypotheek vindt het heel leuk dat iemand het initiatief neemt om een expositie op te zetten. We hebben hiervoor een goede gelegenheid en willen er graag aan mee werken. In een klein dorp als Haastrecht is dit heel mooi.

Cees Reichard

Meer berichten