Wilma Aantjes en Martijn Blokhuis bevelen hun camperplaats aan.
Wilma Aantjes en Martijn Blokhuis bevelen hun camperplaats aan. Cees Reichard

Camperplaats Aantjes-Blokhuis van start gegaan

Algemeen

Afgelopen zaterdag werd officieel Camperplaats Aantjes-Blokhuis in Haastrecht in gebruik genomen. Deze is te vinden op de melkveehouderij aan de Provincialeweg Oost en de eigenaren Wilma Aantjes en Martijn Blokhuis vertellen dat ze graag deze prachtige locatie met camperaars willen delen. Zij hebben plek voor ongeveer 25 campers, waarvan zes op een verhard gedeelte. Caravans en tenten worden niet toegestaan.

Dagelijks zien Wilma en Martijn campers voorbijrijden en zij vroegen zich af waar zij konden overnachten. Naar hun gevoel zijn hier in de buurt weinig mogelijkheden. Zij vinden dat zij op hun boerderij een prachtige ruimte hebben. De campers komen op een hoek te staan die moeilijk te benutten is. Douches en toiletten zijn aanwezig. En er is ook stroom.

Voor de paasdagen waren er al twee boekingen. Maar gelukkig wisten ook andere camperaars deze prachtige locatie te vinden. De eigenaren verwachten dat de campers in het voorbijrijden de camperplaats zien. Een mooi bord aan de weg nodigt ze uit om hier te komen bivakkeren. Verder hopen zij gasten te mogen ontvangen door de mond-op-mondreclame.

Veel te zien op de boerderij

De camperplaats ligt tussen Gouda en Oudewater en op 1 km van het centrum Haastrecht waar een supermarkt is en in diverse restaurantjes gegeten kan worden. Verder is er in de omgeving veel te doen. Er is een folderrek met allerlei toeristische activiteiten en fiets- en wandelroutes. Wilma vertelt dat er voor de gasten ook op de boerderij veel te zien is. De koeien worden met melkrobots gemolken. In de stal worden de koeien gevoerd en hebben ze de ruimte om te kunnen liggen in een ligbox. De koeien kunnen zelf rondlopen. Ze kunnen dus zelf bepalen wanneer ze zelf gemolken willen worden, wanneer ze willen eten en wanneer ze willen liggen. In de zomer mogen ze overdag lekker naar buiten. Ook hier kunnen ze vrij heen en weer lopen. Interessant om het boerenleven van dichtbij mee te maken.

De camperplaats is het hele jaar open. Een prachtige locatie met een weids uitzicht over de weilanden. Voor meer informatie zie Facebook: Camperplaats Aantjes-Blokhuis.

Cees Reichard

Afbeelding
Houdijker en zoon winnen de wedvlucht vanuit Quiévrain 50 minuten geleden
Er werd hard gestreden om de bal bij de tegenstander in het doel te krijgen.
Schoolvoetbal bij Voetbalvereniging Haastrecht 14 uur geleden
De enorme stormbaan is altijd zeer geliefd tijdens de Koningsspelen.
Deze week Koningsspelen en NK knikkeren 15 uur geleden
Afbeelding
Nat maar gezellig schoolvoetbaltoernooi 16 uur geleden
Afbeelding
Fietsontdekdag in Montfoort 17 uur geleden
Afbeelding
Voetbalverslagen en voetbalprogramma 21 uur geleden
Sorry, die duw in de boarding was ietsje te fors(wel een blessure en een wissel voor Thomas Hoogenboom)
FC Oudewater laat duur punt liggen in slotfase 23 uur geleden
Een grutto op Het Beloken Land, in een plas drasgebiedje, waar hij zich goed thuis voelt.
Lezing 'Weidevogelwellness Het Beloken Land' gisteren