Robin Boere ontroert in The Voice Kids
Robin Boere ontroert in The Voice Kids

Robin ontroert in The Voice Kids, overtuigend door naar de volgende ronde!

Hij had Oudewatenaren al voorzichtig nieuwsgierig gemaakt door het verspreiden van briefjes met het nieuws over zijn deelname aan The Voice Kids. Afgelopen vrijdag was zijn auditie te zien tijdens de eerste uitzending. Robin Boere (10) liet drie stoelen draaien! Zeven vragen aan Robin.

Heb je al vaker meegedaan aan een talentenjacht?

“Ik heb nog nooit eerder meegedaan aan een talentenjacht. Vandaar dat het ook extra spannend was. Gelukkig ging het goed.”

Was je zenuwachtig voor je auditie?

“Ik was best wel zenuwachtig, Maar ik gaf mezelf een peptalk, probeerde rustig te ademen en kalm te blijven.”

Welk liedje zong je en waarom?

“Ik heb De echte vent van Racoon gezongen, omdat ik het een mooi nummer vind en het me raakt. Nederlandstalige muziek is ook mijn favoriet.”

Hoe voelde je je toen de stoelen draaide?

“Er waren een paar kinderen voor mij, die ik supergoed vond. Ik wist niet hoe ik daar overheen kon. Blijkbaar was het toch goed genoeg. Ik was superblij! Omdat ik het niet verwachtte vond ik het echt heel leuk.”

Heb je lang geheim moeten houden dat je meedoet?

“Ik heb me in maart 2020 opgegeven, dus bijna een jaar. Ik vond het wel heel erg moeilijk, ik ben niet zo’n ster in het bewaren van geheimpjes, dus het was me wat …”

Hoe zijn de coaches eigenlijk in het echt?

“Ze zijn lekker spontaan. Ze geven iedereen genoeg aandacht en werken goed met je. Ze zijn zeker ook aardig als de camera uitstaat.”

Kunnen we nog lang van je zangkunsten genieten?

“Daar kan ik nog niet te veel over vertellen: dat is nog een verrassing.”

Door Ellen van Leeuwen

Meer berichten