Afbeelding

Prijzenregen bij Studio Max Dance

Algemeen

Afgelopen zondag namen drie wedstrijdteams van Studio Max Dance deel aan landelijke online-danswedstrijden. Waar ze normaal op grote podia staan in verschillende theaters in Nederland, waren de wedstrijden deze keer online te volgen via een streamingdienst. De teams vielen alle drie in de prijzen!

Een week geleden hebben alle teams toffe dansvideo's opgenomen, en deze zijn ingestuurd naar de organisatie. Op deze manier hebben alle dansers toch een podium gekregen, hoe tof is dat! De spanning was om te snijden: alle dansers zaten thuis voor hun televisie om de concurrentie te bekijken en uiteraard hun eigen mooie video. Toen het tijd was voor de uitslag zat ook coach Maxime met haar neus bijna in de tv.

De uitslag: 'Mini-Max' eerste prijs! 'Dance To The Max' derde prijs! En als klap op de vuurpijl: 'MaxCrew' gepromoveerd!

Alle verzamelde punten worden uiteindelijk bij elkaar opgeteld voor de grote finale - het Nederlands Kampioenschap. Dit belooft heel wat voor de komende (online) wedstrijden! Maar ergens hoopt vooral coach Maxime dat de dansers toch nog een theaterpodium krijgen dit seizoen. "Een echt podium maakt alles toch wel echt helemaal af, het is magisch!"

Afbeelding
Kookworkshop voor 18+'ers: Lekker, gezellig en gezond 1 uur geleden
Afbeelding
Verhalencafé: Liefde en verlangen, heerlijk, maar soms dodelijk 2 uur geleden
Uitreiking Hugo Kotestein oorkonde.
Monumentenstichting Hugo Kotestein 3 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere kerkdienst in Montfoort 8 uur geleden
Afbeelding
Fantastische Rot-avond in de soos 10 uur geleden
Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 11 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt gisteren
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 18 apr, 18:00