Afbeelding

Livestream vanuit Theater Concordia met huistrio Change of Key

Algemeen

Op zondagmiddag 28 februari om 15.30 uur gaat het huistrio Change of Key via livestream optreden vanuit Theater Concordia. Deze livestream is gratis te volgen. Met de livestream wil Change of Key iedereen laten weten dat ze, net als Theater & Grand Café Concordia, uitkijken naar het moment elkaar weer in levende lijven te kunnen ontmoeten.

Na een eerste try-out, afgelopen november in Theater Concordia met een extern bedrijf, heeft Concordia technicus Ron Willems, samen met de drie leden van Change of Key, de stoute schoenen aangetrokken om de regie in eigen hand te nemen. Liveoptredens vanuit de muzikale huiskamer streamen. Ten eerste omdat een nieuwe uitdaging in deze coronatijd voor het huistrio een goede invulling was voor de vrijgekomen uren nu alle optredens stilliggen. Ten tweede, niet geheel onbelangrijk, om de kosten te drukken. De woonkamer werd omgebouwd tot studio en samen met Ron, werden de benodigde computerprogramma’s eigen gemaakt.

Inmiddels zijn er vijf livestreams geweest en zijn de meeste kinderziektes overwonnen. Tijd om terug te gaan naar Concordia! Op 28 februari zal Change of Key vanaf de plaats, waar ze bijna 9 jaar geleden zijn begonnen met Country Café Concordia, een livestream organiseren. Ze hebben speciaal voor deze dag een gast uitgenodigd. Tom Ensink zal het trio versterken op pedal-steel guitar. Heeft u zin om virtueel langs te komen in het Grand Café? Stuur even een mailtje naar info@marykee.com voor meer info. De toegang is gratis en de aanvang van de livestream is om 15.30 uur.

Tijdens de afgelopen livestream vanuit huis, heeft Change of Key dit lied opgenomen. Een geleende melodie met eigen tekst om iedereen een hart onder de riem te steken!
Zie ook: www.youtube.com/watch?v=ApTjRDpbTl8

Afbeelding
Voetbalverslagen en voetbalprogramma 2 uur geleden
Sorry, die duw in de boarding was ietsje te fors(wel een blessure en een wissel voor Thomas Hoogenboom)
FC Oudewater laat duur punt liggen in slotfase 4 uur geleden
Een grutto op Het Beloken Land, in een plas drasgebiedje, waar hij zich goed thuis voelt.
Lezing 'Weidevogelwellness Het Beloken Land' 5 uur geleden
Het is weer gelukt een prachtig en 'voor-ieder-wat'-programma te maken voor Koningsdag.
Koningsdag in Oudewater 19 uur geleden
Afbeelding
Uit het leven gegrepen 22 apr, 12:00
Afbeelding
Opbrengst Reuma collecte 2024 22 apr, 09:00
Afbeelding
Comité 4 en 5 mei Oudewater zoekt meedenkers 21 apr, 19:00
Gerben Olsthoorn (li) en Kees van Schaick in de polders.
Nieuwe gebiedscoöperatie in de polders rond Oudewater 21 apr, 17:00