VV Haastrecht verlengt contract trainersstaf

VV Haastrecht verlengt contract trainersstaf

Het bestuur van Voetbalvereniging Haastrecht heeft de contracten van hoofdtrainer Marco Versloot en trainer van het tweede elftal Mo Darazzi met twee jaar verlengd.
Volgens het bestuur is de klik tussen de trainers en selectiespelers uitstekend en reden om de contracten te verlengen.

Hervatting competitie

Of beide trainers dit seizoen nog in de dug-out plaats zullen nemen is maar zeer de vraag. De KNVB hanteert voor de senioren veldcompetities in categorie A een uiterste startdatum in het speelweekend van 10 en 11 april en een minimale voorbereidingsperiode waarin zonder beperkingen getraind kan worden (vanaf risiconiveau 'ernstig') van 4-5 weken. Trainen zonder beperkingen zou in dat geval mogelijk moeten zijn vanaf 10 maart. Mocht in de eerstvolgende coronapersconferentie van 23 februari blijken dat er niet afgeschaald kan worden naar het risiconiveau 'ernstig', dan worden alle competities in de categorie A definitief niet meer hervat.

KNVB Regio Cup

Wanneer de competities niet meer worden hervat, stromen teams uitkomend in de categorie A door naar de KNVB Regio Cup. Dit zijn kleinschalige regionale competities die door de KNVB worden georganiseerd en starten vanaf het moment dat de coronamaatregelen dit toelaten. Medio februari start de KNVB met een inventarisatie onder de clubs in de categorie A over mogelijke deelname aan de KNVB Regio Cup.

Herman van Heusden

Meer berichten