Afbeelding

Gratis boompjes

Algemeen

De provincie Utrecht wil de komende tijd 600.000 extra bomen planten. Plan Boom Utrecht deelt met steun van de provincie 10.000 gratis boompjes uit aan inwoners. De actie geeft iedereen de kans zijn of haar woonomgeving groener te maken.

Tussen nu en 8 maart kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de bomenuitdeelactie via www.planboom.nl/uitdeelactie. Op 12 en 13 maart kunnen deelnemers de boompjes op meerdere plekken 'coronaproof' ophalen. U kunt kiezen uit onder meer haagbeuk, gele kornoelje en de meidoorn. Deelnemers kunnen tussen de tien en veertig boompjes meenemen. De ophaallocaties zijn onder andere in Utrecht en Leusden. Vanwege het minimum van tien stuks is het aan te raden om samen te werken met de buren. Het plantmateriaal kan ook gebruikt worden op een erf, voor een klein landschapselement (KLE) of als buurtgroen.

Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 25 minuten geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 1 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 1 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 2 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 5 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 7 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 10 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig gisteren