Eerste afhaaldag Jola Montfoort
<p pstyle="BODY">De eerste click & collect afhaal was een feit woensdagochtend, toen de eerste klant haar spulletjes ophaalde.</p>

De eerste click & collect afhaal was een feit woensdagochtend, toen de eerste klant haar spulletjes ophaalde.

(Sjoukje Dijkstra)

Eerste afhaaldag Jola Montfoort

Bij Jola in Montfoort was afgelopen woensdag de eerste afhaaldag. Winkels mogen met de nieuwe corona maatregelen open voor afhalen. Bij Jola staan er voor deze eerste afhaaldag welgeteld vijf bestellingen klaar.

Larissa die in Jola werkt, hoopt dat het gaat werken. Ze vertelt: "Deze mensen komen verspreid over de hele dag." Hoewel er op de eerste dag niet veel mensen komen, zullen zij en haar collega niet stil zitten. Er is genoeg te doen in de winkel. "We zetten ook van alles op Facebook en social media." Als mensen een bestelling doen, kunnen ze die vier uur later ophalen. Vanuit Jola ontvangen ze dan een telefoontje dat hun bestelling compleet is. Ze vertelt dat het met Jola in deze tijd nog best goed gaat. De winkel is onderdeel van een keten. Online kunnen klanten er ook terecht voor het kopen van hun kleding. Wat de afhaal betreft, kan ze nog geen voorspellingen doen: "We zijn benieuwd hoe het gaat lopen."

Sjoukje Dijkstra

Meer berichten