11e van de 11e online festival aankondiging.
11e van de 11e online festival aankondiging. pr

11e van de 11e op 14 november wordt online feestje

Algemeen

Carnavalsvereniging Les Boutonniers hebben een bewogen jubileumjaar achter de rug. "Op zondag moesten wij, vanwege het slechte weer, de grootse optocht boven de rivieren met honderd deelnemers afblazen. Dit was een zware beslissing maar veiligheid staat voorop! Op 21 juni hadden we ons driedaags jubileumfestival gepland. Ook dat viel in het water. Vanwege covid-19 waren we genoodzaakt om ook dit evenement af te blazen."

"Ook carnaval 2020/2021 wordt een jaar", laat de vereniging weten, "waarin het carnaval anders dan anders gevierd gaat worden. We zijn al druk bezig met het bedenken van evenementen die we wel kunnen laten doorgaan op aangepaste manier! Alles coronaproof!"

Zo zal de jaarlijkse 'Stadsprins'-bekendmaking middels een livestream plaatsvinden op 14 november. "Om dat af te trappen, hebben we een ludieke manier gevonden om voor iedereen thuis een geweldig festival neer te zetten!" De carnavalsvereniging kondigt een feest aan met topartiesten, die goed bekend staan in de carnavalswereld. Onder andere Arjon Oostrom, Partyfriex, De Alpen Zusjes, Party DJ Marco, Schorre Chef en MC Vals komen optreden. Tijdens het avondvullende programma wordt er ook weer een quiz gehouden, en is er veel interactie met de kijkers die kunnen inbellen in de livestream.

Er gaat een klein team op pad om bij de mensen thuis de sfeer te proeven, en dit te delen met de carnavalsvierders thuis. Alles uiteraard op 1,5 meter afstand. Ook zullen ze, in dien mogelijk, op bezoek gaan bij andere carnavalsverenigingen om te kijken hoe zij omgaan met het aankomend carnaval. Om 23.11 uur is het moment dan daar: Word er een nieuwe Prins gekozen? En zoja, wie dan? Dat blijft nog een verassing… "Het wordt een groot spektakel met een grote line-up. De livestream begint om 20.00 uur en gaat door tot 02.00 uur!"

De livestream is te volgen via www.knopengein-online.nl

Sjoukje Dijkstra

Connie Kolfschoten-Verhoef.
EHBO'ers geëerd voor inzet 30 minuten geleden
Afbeelding
Evensong in Oudewater 1 uur geleden
Afbeelding
'De zorgzame buurt' start eerste pilot 15 uur geleden
Erwin Timmerarends.
Erwin Timmerarends uitgeroepen tot 'Springer van het jaar' 16 uur geleden
De titel klopt dus helemaal, roefelen is leuk!
Roefelen is leuk! 17 uur geleden
Karin Bloemen
Deze week in Concordia 20 uur geleden
Artoha met het stuk 'Trek', v.l.n.r.: Annelies Sibbes, Benno Dekker, Katelijne Eppinga en Jeroen Both.
Een succesvol 4-EenakterFestival 22 uur geleden
Afbeelding
De kop is er af: Gert den Houdijker wint eerste duivenvlucht gisteren