Don Janmaat gaat weer burgers, frites en snacks bezorgen
Don Janmaat gaat weer burgers, frites en snacks bezorgen

Café de Bokkesprong gaat weer burgers bezorgen!

Algemeen

De coronacrisis treft de horeca hard. Ondernemers gaan daar creatief mee om. Zo ook Café de Bokkesprong in Oudewater. Door de huidige regels mag de horeca tot 21.00 uur gasten ontvangen en dienen zij om 22.00uur gesloten te zijn. Voor een café met veel avondbezoekers heeft dit enorme impact. Maar Don zit niet stil, en pakt zijn idee van de vorige lockdown weer op. Vanuit de productielocatie van DON food & events worden in heel Oudewater, Hekendorp, Papekop en Snelrewaard weer burgers, frites en snacks bezorgd.

Don Janmaat vertelt: ‘Tijdens de lockdown in april en mei zijn we een tijdelijke bezorgservice gestart met hamburgers, frites en snacks. Dit bleek een groot succes, menig Oudewaternaar bestelde de burgers online. Volledig coronaproof werden de bestelling bij mensen thuis bezorgd.’

Daarnaast heeft Don ervoor gezorgd dat men zich op zaterdagavond niet hoeft te vervelen en zal ook de online bingo’s weer oppakken. Vanuit het café wordt een online bingo gepresenteerd waar men leuke prijzen kan winnen die bij lokale ondernemers worden gekocht. Klaproos Culturele Ondersteuning verzorgt de livestream zodat iedereen het thuis goed kan volgen. Wel hoopt Don dat deze ellende snel weer over is. ‘Ik mis de gezelligheid en het blij maken van gasten, op dit moment ligt de nadruk logischerwijs op het naleven van de coronaregels’. De bingo is zaterdag 10 oktober om 20.00uur, kaarten zijn te bestellen via de link op Facebook.

Afbeelding
Corry Roest draagt Andante Uitvaartbegeleiding over aan vertrouwde gezichten 7 uur geleden
Afbeelding
Een cheque voor de jeugdbrandweer Linschoten 8 uur geleden
Afbeelding
Veel vragen omtrent tijdelijke opvang in klooster 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeente faciliteert tijdelijke opvang in Haastrecht 10 uur geleden
Afbeelding
Raadsvergadering Montfoort 11 uur geleden
Afbeelding
Gelijke spelen voor Montfoort en Haastrecht 11 uur geleden
Afbeelding
Belevingsgerichte gangen in De Wulverhorst 27 mrt., 19:00
Afbeelding
Hij was geen bezemleuner 27 mrt., 18:00