Don Janmaat gaat weer burgers, frites en snacks bezorgen
Don Janmaat gaat weer burgers, frites en snacks bezorgen

Café de Bokkesprong gaat weer burgers bezorgen!

Algemeen

De coronacrisis treft de horeca hard. Ondernemers gaan daar creatief mee om. Zo ook Café de Bokkesprong in Oudewater. Door de huidige regels mag de horeca tot 21.00 uur gasten ontvangen en dienen zij om 22.00uur gesloten te zijn. Voor een café met veel avondbezoekers heeft dit enorme impact. Maar Don zit niet stil, en pakt zijn idee van de vorige lockdown weer op. Vanuit de productielocatie van DON food & events worden in heel Oudewater, Hekendorp, Papekop en Snelrewaard weer burgers, frites en snacks bezorgd.

Don Janmaat vertelt: ‘Tijdens de lockdown in april en mei zijn we een tijdelijke bezorgservice gestart met hamburgers, frites en snacks. Dit bleek een groot succes, menig Oudewaternaar bestelde de burgers online. Volledig coronaproof werden de bestelling bij mensen thuis bezorgd.’

Daarnaast heeft Don ervoor gezorgd dat men zich op zaterdagavond niet hoeft te vervelen en zal ook de online bingo’s weer oppakken. Vanuit het café wordt een online bingo gepresenteerd waar men leuke prijzen kan winnen die bij lokale ondernemers worden gekocht. Klaproos Culturele Ondersteuning verzorgt de livestream zodat iedereen het thuis goed kan volgen. Wel hoopt Don dat deze ellende snel weer over is. ‘Ik mis de gezelligheid en het blij maken van gasten, op dit moment ligt de nadruk logischerwijs op het naleven van de coronaregels’. De bingo is zaterdag 10 oktober om 20.00uur, kaarten zijn te bestellen via de link op Facebook.

Afbeelding
Kruiswegviering 1 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 4 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig 18 uur geleden
Afbeelding
Ouderen-zangmiddag in Linschoten 20 uur geleden
Filmavond ‘De Acht Bergen’
Deze week in Concordia 21 uur geleden
"We hebben hard geoefend en ik ben heel trots!", aldus kampioen Yara
Yara Nederlands kampioen 23 uur geleden
Afbeelding
Volleyballers Jupiter Heren winnen 27 mrt, 11:00
V.l.n.r. André de Bruijn, Sverre Peenstra, Rutger Peenstra,Timo van Dommelen, Vita van Deuren en Daphne van Kooten.
Tegenvallers en meevallers in Thialf 27 mrt, 09:00