pr

Nieuw bij LaPauw ‘Purity Herbs’

Bij Schoonheidssalon LaPauw, kunt u naast een heerlijke schoonheidsbehandeling of massage ook terecht voor de beste producten voor uw huid.

Nieuw in het assortiment zijn de producten van Purity Herbs, een ECHT natuurlijke huidverzorging. Je huid is je grootste orgaan, en wat je erop smeert komt voor een deel ook in je bloed terecht. Steeds meer mensen worden zich bewust van synthetische stoffen in lichaamsverzorgende producten, en hoe deze de gezondheid aantasten.

In de producten van Purity Herbs ontbreken de schadelijke synthetische ingrediënten. De verzorgingsproducten bevatten actieve, voedende bestanddelen die je huid verzorgen en indien nodig herstellen bij huidproblemen en allergieën.

De zalf tegen jeuk

Viking Balm is 100% natuurlijk, gemaakt van amandelolie en bijenwas, vermengd met krachtige IJslandse, desinfecterende en geneeskrachtige kruiden. Het is een aanrader bij een droge huid, schaafwonden, littekens, wonden, insectenbeten, blaren, blauwe plekken, eczeem, acné, jeuk, koortslip, abces en meer. Hij beschermt een gezonde huid en herstelt problemen en is daarom een aanrader voor het gehele gezin!

De Viking Balm is nu verkrijgbaar voor maar € 26,95.

Schoonheidssalon LaPauw
Hoenkoopse Buurtweg 38, Haastrecht
06-12549209
lapauw@hotmail.com

Meer berichten