Afbeelding
pr

Logeren bij uw 'Vrienden op de Fiets'

Algemeen

Maakt u graag lange wandelingen of fietstochten door Nederland? Wanneer u zich aansluit bij Vrienden op de Fiets kunt u na een lange dag wandelen of fietsen logeren bij een van de 6.000 gastadressen. Voor 22,50 euro per nacht verblijft u bij een van de vrienden en krijgt u een ontbijt.

Van Harlingen tot Helmond, bijna overal is wel een gastadres te vinden. U vindt de adressen op de website of in het boekje dat u krijgt, wanneer u lid wordt. Even bellen of er plek is, en u fietst of wandelt naar het gastadres. Geweldig toch!

In de regio

Ook in onze regio kunt u terecht bij 'Vrienden op de Fiets'. Bij Jet en Kees Vermeij in Oudewater bent u van harte welkom. Het stel heeft in de afgelopen drie jaar al heel wat mensen ontvangen. "Zelfs mensen uit Zuid-Afrika. Daar hebben we een wandeling mee gemaakt door Oudewater." Bij de familie Vermeij staan twee eenpersoonsbedden klaar en staat de volgende ochtend een lekker ontbijt voor u klaar. Als het even kan ontbijten Jet en Kees gezellig mee.

Ria en Ton Vergeer uit Montfoort maakten zelf al jaren gebruik van het concept. Ria: "Het is heel verrassend waar je terecht komt: echt bij iemand in huis of in een buitenverblijf. Soms eenvoudig en een andere keer lijkt het wel een hotel." Toen de kinderen de deur uit waren besloten ze hun eigen huis - in het buitengebied - ook aan te bieden als logeerverblijf. Op de zolder van de schuur zijn nu twee slaapkamers. Ook kunt u gebruik maken van een buitenruimte. "Gasten hebben privacy bij ons."

Voor 8 euro per kalenderjaar wordt u lid van Vrienden op de Fiets. U krijgt een inlogcode voor de website, waarop u alle aangesloten adressen vindt. Ook krijgt u een adressengids.

Meer informatie vindt u op www.vriendenopdefiets.nl.

Ellen van Leeuwen

Afbeelding
Cd presentatie Change of Key 2 uur geleden
Afbeelding
Kampioenen 5 uur geleden
Afbeelding
Kookworkshop voor 18+'ers: Lekker, gezellig en gezond 19 uur geleden
Afbeelding
Verhalencafé: Liefde en verlangen, heerlijk, maar soms dodelijk 20 uur geleden
Uitreiking Hugo Kotestein oorkonde.
Monumentenstichting Hugo Kotestein 21 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere kerkdienst in Montfoort 19 apr, 12:00
Afbeelding
Fantastische Rot-avond in de soos 19 apr, 10:00
Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 19 apr, 09:00