Bruidspaar Evert Dijkslag en Elise le Noble samen met Jess en Senna
Bruidspaar Evert Dijkslag en Elise le Noble samen met Jess en Senna

Gelegenheidsbruidspaar trouwt nu echt

Algemeen

Deze keer kon de ‘trouwkoets’ door de bruidegom zelf gereden, probleemloos worden geparkeerd bij het gemeentehuis in Linschoten. Dat was verleden jaar tijdens Open Monumentendag wel anders.

Toen hadden zich, voordat gelegenheidsbruidspaar Evert Dijkslag en Elise le Noble daar arriveerden voor de officiële opening van de expositie ‘Een eeuw Gemeentehuis’ al honderden toeschouwers op de Raadhuisstraat verzameld. In september 2019 werden ze gereden door een prachtige trouwkoets. Hij was gestoken in een zwart trouwkostuum en droeg een hoge hoed. Zij droeg een honderd jaar oude bruidsjurk. Zelfs het oude gebruik om bruidssuikers te delen werd gehandhaafd.

Deze keer geen historische kleding maar een prachtige zelfgekozen outfit voor het bruidspaar en hun kinderen. Tijdens deze officiële trouwdag bestuurde de bruidegom de klassieke VW T2 Westfalia gewoon zelf. Het bruidspaar trouwde niet in de trouwzaal van het voormalige plaatselijke gemeentehuis want daar wordt nu gewoond, maar het was voor hen wel een bijzondere wens om daar tijdens hun echte trouwdag samen met Jess en Senna trouwfoto’s te maken.

Afbeelding
Oecumenische Paaswake 36 minuten geleden
Team Puzzelpoezen.
Puzzelkampioenschap in Dorpshuis De Vaart 13 uur geleden
Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 14 uur geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 15 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 16 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 16 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 19 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 21 uur geleden