Paardekooper
Paardekooper Rob van Dalen

Live op Zondag: Paardekooper

Algemeen

Zondag 26 juli om 15.00 uur treedt Paardekooper op in Theater Concordia in Haastrecht. Deze voorstelling is onderdeel van het zinderende zomerprogramma. Live! Op zondag inmiddels een begrip bij muziekliefhebbers uit de regio dit maal met de Bluesband Paardekooper!


Afgelopen jaar speelde Paardekooper het Bluesfestival in Haastrecht plat met hun fenomenale optrede! Paardekooper Bluesrock uit omgeving Den Haag, is ruim 11 jaar geleden opgericht door frontman en gitaarvirtuoos Bas Paardekooper. Powertrio Paardekooper staat voor energie, vuur in ieder optreden. Passie en muzikaliteit straalt van het podium af. Een solide ritmesectie waardoor de band staat als een huis. Compacte songs afgewisseld door subtiel uitgevoerde bluesrock ballads waarbinnen het fantastische gitaarspel van Bas je tot tranen roert. Naast het sublieme gitaarwerk beschikt Bas ook over een geweldige zangstrot die je raakt.

Samen met basgitarist André de Bruijn en drummer Roel van Leeuwen geven deze jongens ieder optreden echt alles!! Dit is natuurlijk binnen muziekminnend Nederland niet onopgemerkt gebleven maar ook buiten de grenzen zoals België, Duitsland en Zweden hebben mogen kennis maken met de power en energie van deze band. Het liefst zijn deze jongens ook 'on the road', nog steeds groeiend binnen iedere gig.

Met inmiddels 4 cd's op zak zal dit powertrio menig zaal, podia of festival in beweging en tot ontroering brengen ….yeh!!….just another day on the road. See you in Theater Concordia!

Paardekooper is op zondag 26 juli om 15.00 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten (à € 5) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op openingsdagen vanaf 17.00 uur.

Afbeelding
'De zorgzame buurt' start eerste pilot 12 uur geleden
Erwin Timmerarends.
Erwin Timmerarends uitgeroepen tot 'Springer van het jaar' 13 uur geleden
De titel klopt dus helemaal, roefelen is leuk!
Roefelen is leuk! 14 uur geleden
Karin Bloemen
Deze week in Concordia 17 uur geleden
Artoha met het stuk 'Trek', v.l.n.r.: Annelies Sibbes, Benno Dekker, Katelijne Eppinga en Jeroen Both.
Een succesvol 4-EenakterFestival 19 uur geleden
Afbeelding
De kop is er af: Gert den Houdijker wint eerste duivenvlucht 22 uur geleden
Afbeelding
Genieten van Musical Shrek in Oudewater 16 apr, 19:00
Afbeelding
Zonovergoten Lentemarkt wordt druk bezocht 16 apr, 18:00