Lotte en Eva.
Lotte en Eva.

Er was eens… een schoonheidssalon genaamd Lotte

Algemeen

Sjoukje Dijkstra

Lotte begon ooit op een zolderkamer. Inmiddels is schoonheidssalon Lotte uitgegroeid tot een professionele onderneming, die sinds kort BLF Studio (Brow Lash Face Studio) heet. Iets wat Lotte Veltman-Veenbrink vijftien jaar geleden niet had durven dromen. Aankomende zaterdag viert zij samen met beautyspecialist Eva Sluijs, met wie Lotte sinds twee jaar samen werkt, dit kristallen jubileum.

In vijftien jaar is er behoorlijk wat gebeurd, waaronder een aantal verhuizingen. "Ik begon enkel als schoonheidsspecialist, maar ben inmiddels flink wat specialisaties rijker, waaronder permanente make-up en huidverbeterende peelings." Het complete aanbod vind je op hun nieuwe website www.blfstudio.com. Dat ze dit nu samen met Eva kan doen, daar is ze erg blij mee. "We zijn een gouden match." BLF Studio is onderdeel van BeautyPlaza Montfoort dat ze samen met Sandra Vermeulen runt. Zij was tevens één van Lotte's eerste modellen tijdens haar opleiding voor schoonheidsspecialiste en heeft alles dus vanaf het begin meegemaakt. "Sandra is net zo goed mijn partner in crime", zegt Lotte lachend. "Als zij BeautyPlaza en onze andere bedrijven niet zo goed zou regelen, zou ik me niet ook op de salon kunnen richten."

Ze begon de salon al op haar 21e en is echt gegroeid op ondernemersvlak. "Ik had niet gedacht dat ik dat in mij had." In al die jaren is zij altijd enorm gesteund door haar ouders en haar man. Haar vader heeft een eigen bedrijf. "Het ondernemersbloed zit er dan blijkbaar toch in." Het hoogtepunt waar ze nu staat met het bedrijf wil ze natuurlijk vieren. "Jammer dat we het vanwege corona wat kleinschaliger moeten aanpakken, maar dan moeten we het met 20 jaar nog maar eens dunnetjes over doen!"

Op zaterdag 18 juli tussen 09.00 en 15.00 uur viert de BLF Studio feest voor haar klanten die worden verwend met kortingen en een goodiebag. Mensen die geïnteresseerd zijn om dat mee te vieren, moeten zich wel van tevoren aanmelden via de Facebook pagina van de Brow Lash Face Studio.

Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 3 uur geleden
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 4 uur geleden
Afbeelding
De Spel Verhuur Centrale stopt 5 uur geleden
Afbeelding
Koeiendans in Montfoort 8 uur geleden
Afbeelding
Fietsontdekdag in Montfoort 10 uur geleden
Connie Kolfschoten-Verhoef.
EHBO'ers geëerd voor inzet 12 uur geleden
Afbeelding
Evensong in Oudewater 13 uur geleden
Afbeelding
'De zorgzame buurt' start eerste pilot 17 apr, 19:00