Kerstmarkt 2019
Kerstmarkt 2019 Sjaak Spruijt

Kerstmarkt Montfoort

vrijdag 9 december 2022 13:00 tot 17:00

Kerstmarkt in de RK kerk te Montfoort. Na de succesvolle kerstmarkt in 2018 en 2019 moesten we het in 2020 en 2021 helaas bescheiden houden, maar nu gaan we er weer vol voor. De kerkzaal zal weer gezellig gevuld zijn met kerstkramen waar u o.a. weer prachtige unieke kerststukken kunt kopen. De andere kerstkramen zijn gevuld met niet commerciële partijen en met hobbyisten die willen laten zien hoe zij hun creativiteit naar kerst vertalen; vaak kunt u bij de kramen ook iets van hen kopen. Er is een prachtige sfeervolle kersttafel gedekt met mooi servies, dat te koop is. Voor muzikaal talent, eenlingen of groepjes is er ruimte om in korte optredens hun kunsten te laten zien en horen en de kerstmarkt te verlevendigen. Een heerlijk en gezellige markt waar regen en wind geen rol spelen en waar ontmoeten voorop staat.

Lijkt het u leuk om daar ook uw talent te laten zien, dan kunt zich nog aanmelden via kerstmarktjohannesdedoper@gmail.com
U hoort dan snel of er nog plaats is.

De kerstmarkt is open vrijdag 9 december van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag  van 10.30 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Zie voor meer informatie: www.stichtingvriendenvanjohannesdedoperkerkmontfoort.nl

Locatie