Het ouder wordende brein en dementie

donderdag 6 oktober 2022 19:30 t/m 21:00

Op donderdag 6 oktober organiseert SWOM haar maandelijkse informatieavond in zalencentrum Sint Joseph. “Het ouder wordende brein en dementie” is deze avond het thema. De avond begint om 19:30 uur en de toegang is gratis.

Barbara Oppelaar geeft een zeer meeslepende lezing over het ouder wordende brein en dementie. Via herkenbare voorbeelden laat ze u zien hoe u door een andere manier van kijken en reageren het contact met mensen met dementie kunt verbeteren. Op een zeer levendige, vaak ludieke en interactieve wijze weet zij de aanwezigen uitgebreid te informeren en van het begin tot het einde te boeien.  Zoals zij het zelf zegt: “Als je het anders benadert, vind je ook sleutels om het op te lossen”. “Blijf weg van vragen stellen. Doe liever een voorstel. Experimenteer en leer!”

Barbara is eigenaar van de organisatie Ervarea en bekend door het boek en de theatervoorstelling “De dementie van Jet en Harrie”. Ze werkt al jaren als trainer, coach, adviseur en improvisatie-acteur.

De informatieavonden van SWOM zijn interessant voor alle inwoners van Montfoort en Linschoten, zorg- en welzijnsprofessionals, vrijwilligers en mantelzorgers. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. 

U bent van harte welkom op donderdag 6 oktober 2022 in zalencentrum Sint Joseph in Montfoort. Ontvangst 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.