• Alles
  • (5)
    Evenement
  • (5)
    Verenigingen

Filmmiddag: Peter Rabbit

woensdag 20 oktober 14:00 uur

Courtesy of Sony Pictures

In de herfstvakantie op woensdag 20 oktober is er weer een Concordia Filmmiddag in Theater Concordia Haastrecht met dit keer de film ‘Peter Rabbit’. Kom je ook kijken?

Peter Rabbit is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Peter Rabbit, meneer Verhoef en buurvrouw Bea. Een heerlijke film voor de hele familie! Nu krijgt dit konijn de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action-animatiefilm.

De strijd tussen Peter Rabbit en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

In de originele versie met Domhnall Gleeson (Star Wars: The Last Jedi) als Mr. McGregor (meneer Verhoef) en Rose Byrne als Bea (Annie). James Corden (The Late Late Show, Into the Woods) heeft de stem ingesproken van Peter Rabbit. De stemmen van Flopsy, Mopsy en Cottontail worden ingesproken door Margot Robbie (I, Tonya), Elizabeth Debicki (The Guardians of the Galaxy: Vol. 2, The Night Manager) en Daisy Ridley (Star Wars: The Last Jedi).

Concordia Filmmiddag begint woensdag 20 oktober om 14.00 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (kinderen à € 4,50, volwassenen à € 9) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.
deel deze activiteit

Locatie

Theater Concordia
Haastrecht
Concordiaplein 1
2851 VV


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.